Aszpartám figyelmeztetés: Megpusztulsz

Számomra az összeesküvés elméletek kezdik olyannyira kinőni magukat a virtuális éterből, hogy felérnek egy átlagos, hétköznapi híradóval. Néha már azt érzem, hogy ez is egy színház, szinte ugyanaz, mint a híradó, próbálják elérni a drámai hatást, és ezzel az emberek figyelmét megfogva irányítani az ő világnézeteit. Én majd, hogy nem mindent láttam, de a YouTube-on biztosan, legalább azokat, amelyek elérhetőek voltak legalább feliratos formában, nem vagyok teljes körűen százas angolból sem. Beismerem. Azt tapasztaltam, hogy valahol mégis az arany középút lehet a megoldás, és szinte mindenben. Szinte. Ezért letettem arról, hogy tovább nézzem a híradót, esetleg ezeket az összeesküvés elméletes humbugokat, híreket olvasni jobb, mert ott az ember maga válogatja meg a saját érdeklődési köréhez igazodva, hogy mire kíváncsi a napi újakból. Mi történik azzal, aki a híradót nézi? Megfigyelted-e már, hogy a híradó milyen érzést vált ki belőled? Mikor megfog, egyre több kell, majd utána általános tenni akarást érezni, de mivel nem lehetséges, így lassacskán erről lemond az ember. Majd jönnek a végső stádiumok, nyomottság, depresszió, esetlegesen pánikbetegség. Az összeesküvés elméletek abszolút ugyanezt az utat követi, ami szerintem az emberben hihetetlen nagy károsodást tud okozni. Ha egy embert szellemileg megkárosítanak, az idő folyamán később a testén is alakulnak ki tünetek. Ennek legegyszerűbb példája, ha egy férfi fél, nem lesz erekciója. Ez tényleg modortalan példa volt, de mégis ideillik.

Megelégeltem az aszpartám halálos idegméregként való bemutatását, mert már a saját bőrömön tapasztaltam, hogy nem az aszpartámtól vagyok rosszul, hanem ettől a sok szutyoktól, amik járják az internetet. Tehát mindent tudok már az aszpartámról, akár egy laikus, igen, etilalkohollá bomlik le a nyállal érintkezve, természetesen ..va mérgező, ki akarják pusztítani az emberiséget.. blabla. És sajnos amíg ilyen Premium Qualität termékek nincsenek a magyar boltok polcain, nekem is élnem kell a MÉREGGEL! http://www.kaux.de/

Nesze, kis szaros, ez majd kiiktat téged. :)

Nesze, kis szaros, ez majd kiiktat téged. 🙂 Olcsó és amerikai.

Megpróbálok más szemmel tekinteni a dologra. Biztos rákot okoz.. A változó korban…

De ami bizonyos, hogy egy idő után érezni, hogy egy kicsit elég volt már a rágózásból, ez akkor van, mikor már hányingerrel dobod be a szádba. Ilyenkor egy vagy két hétig abba kell hagyni, utána minden rendben. De az mégsincs jól, hogy közterületen fokhagymás, kolbászos lehelettel járjak, ami egy jó alapos fogmosás után is ott marad, vagy ahogyan a barátnőm mondja, “az már tüdőből jön.” A Mentos-szal pedig, amelyik cukros, az a probléma, mint bármi mással, ha megtapasztaltátok, egy idő után megsavanyodik a száj tőle.

De teljesen másként világítódik meg ugyanez a halálos összetevő a szemünk előtt, ha áttanulmányozunk egy gyümölcs ízű üdítőitalt. Amiben ugyan gyümölcs nincs, az íze fűrészpor, aszpartám, a színe lapos tetű, meg ammóniás karamell. Ha aszpartámos üdítőt iszol, az jellegzetesen marja a torkodat, furcsa íze van. Ha sokat fogyaszt belőle az ember, a szervezete okádja a sok inzulint, amik kívánják a cukrot, és ezzel az ember maga is fut bedobni egy kis édességet. Tehát lefogyásra alkalmatlan.

 

a