Lomtalanítás az oldalon

Változik az élet. Változok én is. Ahogy idősödöm, egyre tisztában látom magam előtt a dolgokat, ezúttal változtattam azon, hogy arra készítem ezt a blogot, hogy viszaolvassam a régi hülyeségeim. Ezúttal az úticél megváltozott, irány egy olyan oldal megvalósításához, ahol csak Minőségi tartalmat láthatnak a kedves olvasóim. (Habár az oldalam ebben a pillanatban is kong az ürességtől, népileg is, tartalmilag is, de a távoli jövő olvasóinak fenntartom a blogom, és moderálom minden előző butaságomat).

 

Jelen pillanatban 3 másik általam irányított oldalt töröltem le, és a fent megjelenített oldalak közül kitöröltem azoknak indexét. Egyetlen egyet hagytam meg, az is becsődölt. Csakis azért hagytam meg, mert azokat még a barátommal együtt csapatmunkával készítettük.

 

Viszont egy új menüt raktam ki (jelenleg üres), ahova az élénk fantáziám szüleményeit fogom feltöltögetni Wordökben, sorozatnak indítom. Lesznek itt-ott rövidebb, de hosszabb részek is. Ha ez mind sikeres lesz, összefoglalom egy könyvbe. Ha pedig bukta… Nem búsulok, akkor megmarad nekem emlékbe.

a