Újrakezdés

Megint feljött egy olyan téma, amiről még nem folyt elegendő beszéd. Így most azt is kitöltöm, amennyire számomra lehetséges. Mindenkinek meg volt az első szerelme, a gyerekkori emlékek… Semmi sem törölheti ki az emlékezetünkből, mindannyiunknak nagyon fontos ez a dolog.

Nekem nagyon fiatalon volt az első, legalábbis visszatekintve kis hülye voltam. 13 évesen. 11 éves koromban kezdődött, amikor egyszer a szomszéd roma gyerekeknél megpillantottam akkori szememmel az akkori káprázatos leányzót. Egy kicsit elakadt a szavam. Hónapokig rejtegettem azt, hogy bármit is akarnék kérdezni a szomszéd gyerekektől, hogy végülis ki ez a lány.? Van-e barátja? Ez akkoriban cinkes volt, mert hát én is kicsit szégyenlős voltam akkoriban, meg akkor mindenkinek elterjesztették volna. Ettől nagyon féltem. De végülis valahogy Valentinnapon megláttam egy kicsit megleoődve, hogy a legjobb barátom melletti házban, a szomszédban lakott. Ez fantasztikus érzés volt. Mennyi erre az esély, hogy az én legjobb barátom és a barátnőd egymás mellett lakjon. Bettihez sok emlék fűz. Nem mondom biztosra, hogy ide mindet ki fogom majd írni, inkább csak a fontosabb dolgokat. Ez a lány 11 éves volt még akkor. Engem mindenki csúfolt, hogy 11 évessel járok, aminek nem láttam hátrányát, de a semmirekellő gyerekek már kiköpködtek mindenhonnan, hogy én pedofil vagyok, pedig már akkor tudtam, hogy az egészen más, mint egy két évvel fiatalabb barátnő.

Lesznek részletek is később, csak, hogy megmaradjanak valahol. De egyelőre átgondolom, hogy kiírjam-e ide is. Még visszaélnének vele. A lényeg… Hogy szívtelennek tűnhettem, mikor  mondtam neki, – Próbáljuk meg pár év múlva. .. Mostarnra már kifutottam az időből. Talán valahol bánom.

De ma… Egy véletlen pillanatban.. Egyszer csak meglátom Facebookon a rendelőben, hogy van “egy új függőben lévő kapcsolatom” avagy valaki ismerősnek jelölt. Megnézem ki az.. Egy pillanatra megakadtam, majd lazán dobtam neki egy üzit.

A lényeg, hogy új nap virrad. És a részemről kijavítom a régebben elkövetett hibáim okozta rosszullétet. Stop.

a